Royal Canin Kattenvoer Britse Korthaar / Brits Korthaar Kattenras - Royal Canin® Nl - Royal Canin

8 mg vitamine B12 (cobalamine) 0. 13 mg vitamine B2 (riboflavine) 48. 3 mg vitamine B6 (pyridoxine) 75. 3 mg vitamine C (ascorbinezuur) 300. 0 mg vitamine D3 800. 0 mg vitamine E 600. 0 mg metaboliseerbare energie 4. 008 kcal dieetvezels 12. 0% EPA + DHA vetzuren 0. 35 mg luteine 5. 0 mg Zorg ervoor dat uw kat altijd vers drinkwater tot zijn beschikking heeft. Voor de Britse Korthaar vanaf 12 maanden Krachtig & relatief groot lichaam Doordat de Britse Korthaar een relatief groot lichaam heeft, is dit een zware belasting van de gewrichten Zeer gevoelig gebit Het gebit van de Britse Korthaar is gevoelig en daardoor vatbaar voor gebitsaandoeningen Groot hart Het grote hart brengt de gevoeligheid voor hartaandoeningen (HCM) met zich mee. Helpt de spiermassa te behouden - Optimaal eiwitgehalte (34%) voor de spieropbouw - L-carnitine voor vetverbranding - Omega-3 vetzuren ( EPA & DHA Kenmerken: Kopen in Oost west en middelbeers Klik hier en bezoek de website voor meer informatie E-mail deze adverteerder

  1. Dog food
  2. Royal Canin British Shorthair Adult voor discountprijzen | bitiba.nl

Dog food

Samenstelling: Gedehydreerde gevogelte-eiwitten, rijst, isolaat van plantaardige eiwitten*, dierlijke vetten, maïs, maïsgluten, plantaardige vezels, hydrolysaat van dierlijke eiwitten, cichoreipulp, visolie, sojaolie, mineralen, gist en delen daarvan, Fructo-Oligo-Sacchariden, hydrolysaat van gist (bron van Manno-Oligo-Sacchariden), bernagieolie, hydrolysaat van schaaldieren (bron van glucosamine), Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne), hydrolysaat van kraakbeen (bron van chondroïtine). Toevoegingsmiddelen (per kg): Nutritionele toevoegingsmiddelen: Vitamine A: 31. 000IE, Vitamine D3: 800IE, E1 (IJzer): 40mg E2 (Jodium): 4mg E4 (Koper): 12mg E5 (Mangaan): 51mg E6 (Zink): 154mg E8 (Selenium): 0, 08mg L-Carnitine: 200mg Taurine: 2, 6g - Technologische toevoegingsmiddelen: Clinoptiloliet van sedimentaire oorsprong: 10g - Conserveermiddelen - Antioxidanten. Analytische bestanddelen: Ruw eiwit: 34% - Ruw vet: 19% - Ruwe as: 6, 8% - Ruwe celstof: 5, 3% - Per kg: Omega-3 vetzuren: 9, 7g waarvan EPA/DHA: 3, 5g.

december 13, 2020 Geen categorie 0 Royal Canin Adult British Shorthair kattenvoer is een volledig kattenvoer geschikt voor volwassen katten van het Britse Korthaar ras. Van 1 tot 12 jaar. * Ondersteunt de spieren * Bevordert gezonde botten en gewrichten * Ondersteunt het hart Prijs: 34. 95 ( klik hier voor meer informatie)

Door de rijst zijn de brokken goed verteerbaar en zal je kat minder last hebben van darmproblemen. De voeding is tarwevrij. Dit voer is ook zeer geschikt voor katten met nieraandoeningen en oxalaatstenen. Door een hoog kcal, beperkt eiwit en laag fosforgehalte. Royal canin ageing 12+ kattenvoer Het senior kattenvoer van Royal canin houdt rekening met het verouderingsproces van de kat. Dit voer is speciaal voor katten ouder dan 12 jaar! Door de leeftijd en een lager niveau van activiteit neemt de spiermassa van je kat af. De brokken zijn ook erg smakelijk, stel dat je kat minder eetlust krijgt zal hij toch met plezier zijn brokken eten! Wat zijn senior kattenbrokken? Senior katten brokken zijn brokken die speciaal ontwikkeld zijn voor de wat oudere kat. In dit voer zitten andere bestandsdelen en nutriënten die passen bij de senior kat. Door de leeftijd en een lager energielevel van de ouder wordende at neemt de spiermassa af terwijl het vetweefsel zich ophoopt. De kans op overgewicht bij je kat is groot!

Op zich wel logisch want de fokker besteedt veel aandacht aan dit ras. Zo weet je zeker dat de rasstandaard erin blijft en dat ouderdieren eventueel getest zijn op erfelijke aandoeningen. Wanneer je een Chartreux kitten ergens particulier aanschaft dan moet je er zeker van zijn dat het hier om een echte raskat gaat. Normaal gesproken zou er een stamboom bij moeten zitten. Is dit niet het geval dan gaat het zeer waarschijnlijk om een kruising Chartreux kitten. Aandachtspunten bij een kitten kopen Ga je voor een Chartreux kitten dan moet je er goed opletten dat deze in goede gezondheid verkeert. Zowel de oogjes, neus als oortjes zijn schoon. Het diertje kijkt vrolijk en helder uit zijn oogjes. Hij mag wat verlegen of terughoudend zijn maar moet wel over de nodige nieuwsgierigheid beschikken. Let ook goed op de stand van de pootjes, die mogen zeker niet krom zijn. Verder mag er geen vreemde kromming in de rug aanwezig zijn. De vacht van een kartuizer kitten is nog niet zo dik en wollig als bij een volwassen dier.

royal canin kattenvoer britse korthaar dog food

Royal Canin British Shorthair Adult voor discountprijzen | bitiba.nl

Analytische bestandsdelen ruw eiwit 38. 0% ruw vet 20. 0% ruwe vezel 2. 2% ruwe as 8. 0% Dosering Hoeveelheid voer per dier in g/dag volgens de fabrikant: Leeftijd in maanden Gewicht van de kitten g / dag 4 1, 8 - 2, 8 kg 55 - 80 6 2, 4 - 3, 9 60 - 85 9 - 12 2, 9 - 5 60 - 80 Reviews Nieuwste reviews 27-4-20 | Maggy Superlekker Mijn kleine kapoen is er zot van en hij is gezond en heeft blinkende vacht! 9-3-20 | Beata lekker gezond eten voor uw kat lekker gezond eten voor uw kat, de hond vindt het ook lekker. snelle levering. ik raad 18-5-19 | Sarah Vandenabeele Blij dat ik dit geprobeerd heb Ik gaf eerst Royal Canin 2nd Age Kitten voer aan mijn Britse Korthaar en Britse Langhaar. Ik merkte echter dat zij niet altijd op de brokjes kauwden en deze soms in hun geheel doorslikten, wat dan aanleiding gaf tot spijsverteringsproblemen en braken. Sinds ik dit voer door hun ander voer meng, hebben zij veel minder last van deze problemen. Alleen jammer van de prijs, die is wat aan de dure kant. 27-4-19 | Lucy Lekker Doordat Yuumi de Royal Canin Kitten 2nd stage geheel doorslikte wilde ik een iets grotere brok aanschaffen waardoor zij haar kiezen gebruikt.

  • Royal canin kattenvoer britse korthaar coupon
  • Royal canin kattenvoer britse korthaar care
  • Hartslag in rust 80 vrouw
  • Beste Kattenvoer in 2021 [koopgids] - kattenpagina.com
  • Chartreux - sierlijk Frans kattenras
  • Kattenvoer - Jardinitis
  • Senior kattenvoer kopen? Vind hier de 13 beste van 2021!

Wij hebben de belangrijkste functies van senior kattenvoer waar je op kan letten, hieronder opgesomd. Verhoogde weerstand In senior kattenvoer zitten andere voedingsbestanddelen en waarden dan in voer voor de volwassen kat. In senior kattenvoer zie je vaak dat er een uitgebalanceerd proteïne gehalte in zit zodat je kat minder kans heeft op blaasproblemen. Vaak heeft senior kattenvoer meerdere vitamines, mineralen en oliën zodat je kat een gezonde weerstand blijft houden en niet snel ziek wordt. Let wel op, het is het beste om je kat het voer te geven wat bij zijn leeftijd en dieet past. Dit neemt niet weg dat het je kat ook daadwerkelijk kan behoeden van ziektes of problemen. Raadpleeg bij vermoeden van een ziekte altijd je dierenarts!! Hoeveel gram mag je senior kat eten Dit ligt aan het ras en aan het de voeding die je jouw kat geeft. Bij de meeste verpakkingen van senior kattenvoer staat een tabel op de verpakkeing. Hierop staat hoeveel gram je kat per dag mag eten van dat brokje. Waar let je op als je senior kattenvoer gaat kopen?

Hallo beste forumleden. Wij willen onze lieve kitten Pamuk aan jullie voorstellen. Pamuk lees je als "Pamoek" Pamuk is een lieve Britse korthaar lilac point poesje van 15 en half week oud (al kochten we haar als een kater) Mijn vrouw was altijd bang voor katten, ik kan het weten want wij zijn al 25 jaar getrouwd, maar als kind had ik zelf een poes en ik ben altijd dol op katten geweest. Mijn vrouw heeft vorige jaar mei een auto ongeluk gehad en ze kan niet meer werken omdat ze haar handen niet langdurig kan gebruiken Nu ze thuis zit voelt ze zich alleen, ik werk meestal in avond uren en onze zoon van 21 is ook niet zo vaak thuis. Afgelopen juni was ze in eens verliefd op Britse koorthaar katten, ik heb geen idee hoe het kwam maar ze keek alle katten filmpjes op Youtube en begon in contact te komen met haar vriendin die een kat heeft. Ze durfde katten te aaien uit het niets, ik was echt verbaasd want ze liep een blokje om als ze een kat zag. Net voor onze vakantie hebben wij besloten om een kat te nemen, zo gezegd maar niet zo kunnen doen, na onze vakantie hebben we gezocht naar een Britse koorthaar lilac point poes, maar die waren altijd gereserveerd of te ver weg.

royal canin kattenvoer britse korthaar dry
January 8, 2023