Alle Boeken Van Hans Peter Roel

Hans Peter Roel (Soest, 21 januari 1964) is een Nederlandse schrijver. Na een reis naar India en Nepal begon hij op zijn drie�ndertigste met schrijven. Hij probeert daarbij de oosterse wijsheid in onze westerse wereld te integreren. De verbinding van de harde zakenwereld en de geestelijke wereld is dan ook vaak een thema in zijn boeken. In zijn werken zitten vaak elementen uit zijn eigen leven. Zo maakt de hoofdpersoon Peter uit het boek Ki, kracht van binnenuit, in een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, als eerste westerling kennis met de universele kracht Ki. Hans Peter Roel schrijft al meer dan vijfentwintig jaar met hart en ziel. In zijn boeken geeft hij de boodschap mee om mensen te bewegen om hun hart te volgen. Enkele van zijn zeer succesvolle spirituele boeken zijn: Ki, kracht van binnenuit; De vierde dimensie; Op zoek naar de hemel(2017)

  1. In online
  2. Alle boeken van hans peter riel cambodgien
  3. Boeken
  4. Hans Peter Roel boeken - Auteurs | AKO boeken
  5. Alle boeken van hans peter roll hall of fame
  6. Linger

In online

Alle boeken van hans peter riel cambodgien

Tijdgeest, Niets is wat het lijkt Tijdgeest is het boek dat de bewegingen van deze tijd verklaart. De wereld verandert in een razend tempo; informatie is snel beschikbaar en reist sneller dan ooit. Maar is dat wat je leest wel de waarheid? Een jonge ambitieuze VN-medewerkster raakt verstrikt in het web van De Illuminati, als zij onderzoek doet naar dit geheime genootschap. Als ze op het punt staat om haar onderzoek te publiceren, komt ze bij een raadselachtig auto-ongeluk in Schotland om het leven. Gelukkig heeft ze haar onderzoeksresultaten op tijd in veiligheid weten te brengen! Haar broer, hoogleraar Robbert Mansur, die voor de afwikkeling rond haar overlijden naar Schotland afreist, merkt al gauw dat haar dood geen toeval is. Himalaya, de reis naar binnen Waarom? In 1995 schreef ik het boek 'Ki, de kracht van binnenuit'. In de afgelopen 25 jaar heb ik Ki geperfectioneerd, duizenden mensen getraind en ben ik doorgedrongen tot de essentie van ons bestaan. Al die kennis en ervaring heb ik verwerkt in het boek 'Himalaya'.

Boeken

We kennen allemaal liefde uit het dagelijks leven. Soms is deze passioneel en opbouwend, veel vaker uitgeblust en sleets. Dan is de liefde aangetast door de tijd en verworden tot een sleur. Er bestaat een ultieme vorm van liefde. Deze liefde is magisch en blijft in de tijd betoverend. Deze bijzondere liefdesrelaties tussen mensen zijn tijdloos en gaan zelfs over de grens van de dood heen. Dan hebben we te maken met een zielsliefde, waarin de factor tijd niet bestaat.

Hans Peter Roel boeken - Auteurs | AKO boeken

Bij dit leerzame boek ontvang je ook een gratis yin-yang profiel zodat jij sterker wordt. Boeddha's kookboek Fantastische recepten met Ki Food. Met Ki Food wordt pure en zuivere voeding bedoeld die in boeddhistische kloosters wordt genuttigd om de gezondheid te verbeteren en in balans te komen. In onze westerse wereld kan deze voedingsfilosofie het verschil maken tussen een gezond en energiek leven en een leven met gezondheidsklachten. 100% vegetarisch. Ki, Kracht van binnenuit Niemand in de hele wereld had zijn strijd in de gaten, behalve Hans Peter zelf. Een goudhaantje, zo zagen mensen hem. Na het afronden van zijn opleiding op Nyenrode was hij razendsnel de carrièreladder opgeklommen. Een grote verantwoordelijkheid, een snelle leasebak en een prachtige jarendertigvilla in het Gooi waren de zichtbare resultaten van het gedroomde succes. Maar vanbinnen was Hans Peter leeg en al opgebrand voor zijn vijfendertigste jaar. Net als velen was hij in 'het systeem' vast komen te zitten. Hans Peter was meegegaan in het leven dat de commercie en media hem hadden voorgespiegeld als de weg naar geluk.

Alle boeken van hans peter roll hall of fame

Hans Peter Roel is een Nederlandse schrijver uit Baarn. Na zijn studie aan de HTS en Universiteit Nyenrode werkte hij bij een financiële multinational. Na een reis naar India en Nepal begon hij op zijn drieëndertigste met schrijven. Hij probeert daarbij de oosterse wijsheid in onze westerse wereld te integreren. De verbinding van de harde zakenwereld en de geestelijke wereld is dan ook vaak een thema in zijn boeken. In zijn werken zitten vaak elementen uit zijn eigen leven. Zo maakt de hoofdpersoon Peter uit Ki in een boeddhistisch klooster, hoog in de Himalaya, als eerste westerling kennis met de universele kracht Ki. De ijskelder uit Dio & de IJskelder is een verwijzing naar de IJskelder van kasteel Groeneveld in zijn woonplaats Baarn. Hans Peter Roel schrijft boeken over management en spiritualiteit maar ook kinderboeken. Bron: Wikipedia

Linger

  1. Alle boeken van hans peter roel 3
  2. Keuringsdienst van waarde sojasaus uitslag den
  3. Alle boeken van hans peter roel e
  4. Alle boeken van hans peter roel et
  5. 4x gepofte (zoete) aardappels voor op de barbecue | Libelle
Het is een op waarheid gebaseerd en bijzonder levensverhaal van een van de deelnemers van de Ki-workshop. Voor Angie lijkt haar leven op jonge leeftijd al over te zijn als ze haar vader op tragische wijze verliest. Pas na het lezen van een boek met lang vergeten kennis en wijsheden komt de ommekeer in haar leven en besluit ze op reis te gaan. In de Himalaya ligt het mysterieuze Kopan-klooster. De vierde dimensie, toeval bestaat niet Alles wat ons overkomt, heeft als doel om ons te laten groeien naar een hoger bewustzijn. Dit is een andere term voor 'helder zien' en 'helder weten'. Het groeien naar de vierde dimensie begint bij bewustwording en het geloof dat deze dimensie bestaat en dat het een nieuw wereld van bewustzijn opent. Toeval bestaat niet! Alleen al het lezen over de vierde dimensie zorgt ervoor dat je bewustwording wordt verruimd. Yin-Yang Lifestyle Terug naar onze natuur is precies wat we gaan doen met de yin-yang lifestyle. Binnen een paar weken ben je in je natuurlijke balans en zul je gezonder, energieker en krachtiger zijn!
January 7, 2023