Behind Her Eyes Seizoen 2, Behind Her Eyes - Seizoen 1 (2021) - Moviemeter.Nl

De eerste aflevering van Behind Her Eyes lijkt op het eerste gezicht een wel erg saai dramaverhaal. Echter, sluimeren er een aantal aparte dingen op de achtergrond die je aandacht erbij houden. Behind Her Eyes is een Netflix adaptatie van het door Sarah Pinborough geschreven boek met dezelfde naam. In de eerste aflevering worden twee verhaallijnen gevolgd. Ten eerste het leven van de pas gescheiden Louise (Simona Brown, Kiss Me First) en haar zoon Adam (Tyler Howitt, His Dark Materials). Ten tweede het leven van de psychiater David (Tom Bateman, Da Vinci's Demons) met zijn vrouw Adele (Eve Hewson, The Knick). Het acteerwerk dat we van deze acteurs zien is leuk om naar te kijken. [image-262364] Na de scheiding van haar man is Louise wat vast komen te zitten in haar leven. In de ochtend brengt ze haar zoon naar school en daarna gaat ze aan het werk als secretaresse in een psychiatrische praktijk. Om wat los te komen gaat ze op een avond uit met haar vriendin. Op zich een normaal leven voor de gemiddelde twintiger/dertiger.

Alles wat nieuw is op Netflix in februari 2021 : Amayzine.com

Ze begint een verhouding met haar baas en sluit een onwaarschijnlijke vriendschap met zijn vrouw. Titel: Behind Her Eyes Soort: Serie Jaar: 2021 Duur: 1 seizoen Categorie: Drama, Mystery, Thriller Maker: Steve Lightfoot Cast: Simona Brown, Eve Hewson, Tom Bateman IMDb: 7. 3 uit 3. 800 stemmen Kijken: Bekijk direct op Netflix Wanneer komt Behind Her Eyes seizoen 2 op Netflix Nederland? Helaas lijkt het niet waarschijnlijk dat de populaire thrillerserie Behind Her Eyes een tweede seizoen zal krijgen, en wel om de volgende twee redenen. Ten eerste is de serie uitgebracht als mini-serie, wat betekent dat er wordt gemikt op 1 seizoen en dus geen vervolg van het verhaal. Ten tweede is de serie gebaseerd op het verhaal uit het best boek van Sarah Pinborough en is het complete verhaal verteld. Er is geen vervolg van het boek, dus logischerwijs zou er ook geen vervolg van de serie komen. Toch is de serie zo ontzettend populair met de #1-positie in de kijkcijfers van Netflix op dit moment, dat het alsnog zou kunnen dat de serie verlengd wordt.

Recensie Behind Her Eyes - Eerste aflevering | Behind Her Eyes | | Serie | MijnSerie

Nachtmerries De makers zorgen daarom direct voor een ongemakkelijke sfeer. Louise heeft enge nachtmerries en Adele wordt door David gedwongen om haar medicijnen te nemen. Het is duidelijk dat er iets schokkends heeft plaatsgevonden in het verleden van het perfecte stel. Zó schokkend dat David zijn eigen vrouw niet meer uit kan staan. Kippenvel Het verhaal wordt op een subtiele wijze spannend gehouden. Het is voldoende om te weten dat er iets niet klopt. Daardoor zijn er geen schokkende scènes nodig om de aandacht vast te houden. De nachtmerries zorgen voor schrikmomenten, maar het zijn de stiltes die je kippenvel geven. Uitstekende cast Een serie als Behind Her Eyes staat of valt met een goede cast. Dat zit in dit geval meer dan goed. Simona Brown schittert als Louise en maakt haar heel menselijk en herkenbaar. Tom Bateman is de charmante, knappe man met een geheim, hij weet dit cliché meer diepgang te geven door David als een onhandige nerd te spelen wanneer hij met Louise is. Mysterieuze uitstraling De grote ster is echter Eve Hewson.

Behind Her Eyes | Serie | MijnSerie

Netflix staat bomvol goede films en series. Met stip op nummer 1 van meest populaire Netflix series in Nederland staat deze week Behind Her Eyes, de mysterieuze thrillerserie die pas sinds 17 februari op Netflix staat. Recensenten zijn razend enthousiast over deze serie, en wij ook! Lees hier alles wat je moet weten over Behind Her Eyes. This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site. De cast van Behind Her Eyes Netflix heeft voor het nieuwe Behind Her Eyes een uitstekende cast weten te strikken. Zo speelt de talentvolle Simona Brown haar eerste grote hoofdrol in deze serie, namelijk die van Louise. Tom Bateman, bekend van de film Murder on the Oriental Express, vervult de rol van David. Door sommigen wordt Tom Bateman ook wel de nieuwe Jamie Dornan genoemd – Christian Grey in de Fifty Shades -serie. Een knappe man om naar te kijken dus. Noemenswaardig is ook Eve Hewson, die met haar invulling van het personage Adele de serie volgens recensenten naar een hoger niveau tilt.

Dit wil je zien: de thrillerserie 'Behind Her Eyes' op Netflix

Sinds 17 februari 2021 te zien op Netflix Een alleenstaande moeder raakt verstrikt in psychologische spelletjes als ze een affaire begint met haar baas, een psychiater, en heimelijk vrienden wordt met zijn vrouw. Bekijk op Netflix Seizoen 1 Chance Encounters Op Netflix sinds 17 februari 2021 Louise beleeft een gê­nante werkdag na geknoei met een drankje aan een bar. Ze heeft 's nachts weer paniekaanvallen. David stelt Adele voor aan zijn nieuwe collega's. Lucid Dreaming Op Netflix sinds 17 februari 2021 Louise neemt een kijkje in het privéleven van David en Adele en Robs droomdagboek. Ze blijft achter met meer vragen dan antwoorden. The First Door Op Netflix sinds 17 februari 2021 Tegen beter weten in hecht Louise zich aan zowel David als Adele. Ze raakt steeds meer verstrikt in hun gespannen, ingewikkelde huwelijk. Rob Op Netflix sinds 17 februari 2021 David wordt van geweld beschuldigd en dat dreigt zijn leven bloot te leggen. Er wacht meer schokkend nieuws op hem en Louise als Adele de knuppel in het hoenderhok gooit.

Episode 1

1 seizoenen / 6 afleveringen / 2021 - 2021 Netwerk Netflix De serie is beëindigd Je blokkeert onze banners:( We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium! Beschrijving Looptijd: 45 min 2021 - 2021 (Beëindigd) Behind Her Eyes is een Britse mini-serie van Netflix. De serie ging in première op 17 februari 2021. Sinds haar man wegliep, heeft Louise haar zoon tot haar wereld gemaakt door hen beiden te ondersteunen met haar parttime baan in een psychiater. Haar wereld wordt verstoord wanneer ze een affaire begint met haar nieuwe baas David, en de zaken nemen een nog vreemdere wending wanneer ze een onwaarschijnlijke vriendschap aangaat met zijn vrouw Adele. Wat begint als een onconventionele liefdesdriehoek, wordt al snel een duister, psychologisch verhaal van spanning en verwrongen onthullingen, terwijl Louise vastzit in een gevaarlijk web van geheimen waar niets en niemand is wat ze lijken.

Heeft David de brand veroorzaakt? En als Adele op dat moment astrale projectie uitoefende, wiens leven was ze dan aan het observeren? Zal David er uiteindelijk achter komen dat zijn nieuwe vrouw Louise, eigenlijk Rob is? En dat Adele óók Rob was? Vragen, vragen vragen. Behind Her Eyes laat ons in complete staat van verbazing achter. Behind Her Eyes: seizoen 2? Nog groter is de vraag dan wanneer we antwoord gaan krijgen op al die vragen. Daar kunnen we kort over zijn: dat weten we niet. Er is nog niets bekend over een nieuw seizoen van Behind Her Eyes. Dat wordt dus wachten... This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at

Ze begint een verhouding met haar baas en sluit een onwaarschijnlijke vriendschap met zijn vrouw. Titel: Behind Her Eyes Soort: Serie Jaar: 2021 Duur: 1 seizoen Categorie: Drama, Mystery, Thriller Maker: Steve Lightfoot Cast: Simona Brown, Eve Hewson, Tom Bateman IMDb: 7. 3 uit 3. 800 stemmen Kijken: Bekijk direct op Netflix Wanneer komt Behind Her Eyes seizoen 2 op Netflix België? Helaas lijkt het niet waarschijnlijk dat de populaire thrillerserie Behind Her Eyes een tweede seizoen zal krijgen, en wel om de volgende twee redenen. Ten eerste is de serie uitgebracht als mini-serie, wat betekent dat er wordt gemikt op 1 seizoen en dus geen vervolg van het verhaal. Ten tweede is de serie gebaseerd op het verhaal uit het best boek van Sarah Pinborough en is het complete verhaal verteld. Er is geen vervolg van het boek, dus logischerwijs zou er ook geen vervolg van de serie komen. Toch is de serie zo ontzettend populair met de #1-positie in de kijkcijfers van Netflix op dit moment, dat het alsnog zou kunnen dat de serie verlengd wordt.

  • Deze Netflix-series zijn net zo bizar als Behind Her Eyes
  • Behind Her Eyes - 5 redenen waarom je deze Netflix-thriller moet zien - Entertainment
  • Wat is het beste werkstation voor SOLIDWORKS 2020?
  • Koppeling citroen c4 grand picasso
  • Behind her eyes seizoen 2.2
  • Sinterklaas gedicht in het gronings
  1. Ilse van de veer tandarts images
  2. Hoe maak je mooie fotos
  3. Van der lee delft b.o
  4. Hoeveel zand in zandfilter zwembad
  5. Hoeveel gaat er nog van bruto af
  6. Burgerlijk wetboek boek 5 erfafscheiding 10
  7. 2 matrassen op elkaar slecht 1
  8. Beste camera beveiliging voor thuis e
  9. Zwarte vogel met lange oranje snavel
  10. Fresh and black tent aanbieding
  11. Akie van achtste groepers huilen net.org
  12. Wat is een deense kroon waard in euro
January 7, 2023